Csillaghegy forgalomcsillapítása
Projektismertető

Az önkormányzat 2016-ban megkezdte Csillaghegy forgalomcsillapítási koncepciójának kidolgozását, Csillaghegy keleti részére, a Szentendrei út – Pünkösdfürdő utca – Királyok útja – Mátyás király út által határolt területre vonatkozóan. A tervezés a lakosság aktív bevonásával történt, a kerületi sajtóban közzétett felhívásra az érintett lakók online űrlap segítségével, megoldási javaslatokat adhattak azokra a forgalomtechnikai problémákra vonatkozóan, melyek megnehezítik a mindennapi közlekedést. Ezt követően a tervezők forgalmi méréseket végeztek, felmérték a területek adottságait, a problémásabb részek megvitatására pedig találkozókat szerveztek. Ezek után a lakossági észrevételeket felhasználva elkészültek az egyes tervváltozatok, és elkezdődhetett a tervek engedélyeztetési folyamata is.

ELINDULT A KIVITELEZÉS!

A forgalomcsillapítási tervek kivitelezése, a TEMPO 30-as övezet kialakítása és forgalomcsillapító küszöbök létesítése az október 16-i héten indult el.

(AZ UTCÁK NEVE UTÁN TALÁLHATÓ SZÁMOK NEM HÁZSZÁMOT, HANEM MUNKAPONT SZÁMOT JELENTENEK, KÉRJÜK, HOGY A KÜSZÖB PONTOS HELYÉVEL KAPCSOLATBAN KERESSE MUNKATÁRSAINKAT A +36/1-244-8225 TELEVONSZÁMON!

IDŐSZAKOktóber 16-21.Október 24-28.Október 30 - November 4.
MUNKAPONTOK
(NEM HÁZSZÁMOK!!!)
Völgy u. 17. m.pont
Széchenyi u. 19. m.pont
Iszap u. 11. m.pont
Család u. 13. m.pont
Sinkovits u. 8. m.pont
Igló u. 10. m.pont
Margó u. 2. m.pont
Ipartelep u. 4. m.pont
Gyula u. 12. m.pont
Árpád u. 22. m.pont
Bercsényi u. 18. m.pont
Árpád u. 1. m.pont
Napfény u. 3. m.pont
Fodros u. 16. m.pont
Bajtárs u. 14. m.pont
Hunyadi u. 15. m.pont
IDŐSZAKNovember 6-11.November 13-18.
MUNKAPONTOK
(NEM HÁZSZÁMOK!!!)
Bercsényi u. 5. m.pont
Akácfa u. 20. m.pont
Sinkovits u. 6. m.pont
Bivalyos u. 9. m.pont
Bercsényi u. 7. m.pont
Madzsar u. 21. m.pont

A tervek szerint a fenti táblázatban is látható időszakokban, a megadott pontokon, hétfőtől szombatig tartanak a munkák, a nagyobb zajjal járó tevékenységeket hétköznapra ütemezve. A lezárások teljes szélességben érintik az 5,5 méternél kisebb utcákat, félpályán érintik az 5,5 méternél szélesebb utcákat. Félpályás lezárás várható az Árpád, Bercsényi és Sinkovits utcákban, a többi utcában teljes lezárással érdemes számolni.

AZ ELKÉSZÜLT, VÉGLEGES TERV: