Csobánka téri Szakrendelő energetikai felújítás

A munkák a tervek szerint haladnak, a télies időjárás ellenére is.

A Csobánka téri Szakrendelő energetikai korszerűsítési munkálatai (homlokzati hőszigetelés, külső nyílászárók cseréje) intenzíven zajlanak, a z ütemezés a tervek szerint alakul. A hosszú tél ellenére gyorsan haladnak a munkák és a helyiségek egymás után válnak korszerűbbé és könnyebben fűthetővé.

A belső folyosók ablakcseréit általában hétvégére ütemezi a kivitelező, így a látogatóknak, betegeknek nem kell hidegben várakozniuk.

A belső udvar felőli homlokzaton már a vakolás és festés munkálatai is megkezdődtek. A külső homlokzaton a következő hetekben kezdődnek majd ezek a munkák.

A Csobánka tér felől nézve a keleti homlokzat ablakcseréi alakulnak a leglátványosabban, a földszinten, az I. és a II. emeleten is egymás után cserélik az ablakokat. Ez az ütem hamarosan befejeződik, legalábbis az ablakok terén, a szigetelés rögzítése során még fognak itt dolgozni a munkások.

Március 23-án, pénteken este történt egy kis tűzeset a rendelőben. A földszinten, a gyógyászati segédeszköz bolt közeléből füst kezdett terjedni, melyre a takarítónők lettek figyelmesek. A kiérkező tűzoltók hamar megtalálták a falban lévő tűzfészket, mely egy a szomszédos falnál történő hegesztési munka következtében keletkezett. Szerencsére időben kiderült a probléma és nem esett nagy kár, csak a tűzoltást segítendő falbontást kell helyreállítani.