SZÍNES KERÜLET BÉKÁSMEGYER

Eláruljuk, ki nyerte a szavazást!

Az eddigiek összefoglalása: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata idén februárban ötletpályázatot hirdetett: a pályázók nyolc békásmegyeri panelház homlokzatát álmodhatták újra. A Sarkadi Imre utca és a Jós utca között található lakóépületek így – legalábbis papíron – művészi kiállítóterekké váltak, amelyek végül 13 pályázó fantáziáját indították be. Ezek közül választotta ki a szakértő zsűri azt az ötöt, amelyről már a lakosok hozhatják meg a végső döntést. A szavazás május 4-ig tart. Az előzményeket részletesebben ide kattintva olvashatja el.

Május 4-én éjfélkor lezártuk a szavazást, és ötödikén összesítettük az online és papíron beérkezett eredményeket. Ahogy ígértük, az ötletpályázat eredményéről az érintett lakók szavazatai döntöttek, de tartottunk egy szimpátiaszavazást is, hogy bárki elmondhassa a véleményét.

Ezennel közhírré tesszük, hogy mindkét szavazást a IV. számú pályamű, vagyis a “Variációk Béká(s)ra” nyerte. 

Gratulálunk a győztesnek és valamennyi résztvevőnek, a szavazóknak pedig köszönjük a szavazást!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”132″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavetítés indítása]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]