Újabb lezárások a Holdudvar parkban

A kivitelezés ütemeihez kapcsolódva újabb területek kerülnek lezárásra a parkban.

Az építkezés kezdetén az első ütem (hátsó kert építése) kapcsán az Ágoston utca felőli parkterület került lezárásra, ezzel együtt néhány parkolóhellyel is kevesebb lett az Ágoston utcában. A lezárás átterjedt a fitnesz-park közeli sétányra, a szolgáltatóházhoz vezető lépcsőre is.

A második ütem néhány nappal ezelőtt kezdődött. Az iskolai szünet idejére időzítve elkezdődött az Óbudai Nagy László Általános Iskola, valamint az Ágoston Művészeti Óvoda, a gyámügyi osztály és a háziorvosi rendelő intézményeit is magában foglaló épületegyüttes közötti sétány bontása és újjáépítése.

A mobilkerítés mentén egy ideiglenes, murvás sétány került kialakításra, hogy továbbra is megközelíthető legyen a gyámügyi osztály ügyfélszolgálata, valamint a Váradi utca és a háziorvosi rendelő. Az általános iskola ebben az ütemben csak a hátsó, udvar felőli kapun lesz megközelíthető.

A július 2-i héten KÉT ÚJABB LEZÁRÁSRA lehet számítani. (a II. lezárási ütemen piros kerettel jelöltük ezeket.)

Az egyik egy kis terület, a játszótér közelében, mely csak ideiglenesen, egy hétig lesz lezárva, közmű munkálatok miatt. A másik lezárás a központi teret – fitnesz park és környéke – érinti, melyen megkezdődnek a vízelvezetési munkák.

A lezárások kapcsán a gyalogos közlekedést segítő táblákat helyeztünk ki. Bármilyen észrevétel esetén várjuk megkeresését az info@obvf.hu címre!