BUDAPEST, III. KERÜLET, ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER HIVATALOS HONLAPJA

HELLO WOOD tábor a Zichy Kastély udvarán

2018. 06 04., 14:32

A Hello Wood csapata július első két hetében nyári, kreativitásfejlesztő napközis tábort tart gyerekeknek.

A nyári szünetben sokszor gond lehet a gyerekek megfelelő elhelyezése, erre kínálnak megoldást a nyári táborok. Még jobb, amikor egy tábor nem csak a gyerekek biztonságáért és felügyeletéért felel, hanem fejleszti a gyerekeket, akik a táborban akár az életre szóló szakmájukat is megtalálhatják!

A Hello Wood csapata számos kreatív workshopot szervezett már felnőtteknek és fiataloknak, és kiemelten fontosnak tartja a kreativitás, alkotó lelkesedés fejlesztését, ápolását és a dinamikus, innovatív energiák megmutatását. A csapat 2018-ban költözik be a Zichy Kastély kihasználatlan épületszárnyába és a kastély udvarán több workshopot, műhelyt is fognak tartani. A DEMO Egyesülettel karöltve most a fiatalabb korosztály felé is megnyíltak és közösen szerveznek nyári táborokat. A 9 és 18 év közötti gyerekeknek szóló készség- és kreativitásfejlesztő táborokban bárki megmutathatja magát, elsajátíthatja a designer szakma csínját-bínját.  Ezekben a táborokban bútorok, ékszerek és más használati tárgyak tervezését és elkészítését lehet gyakorolni és egy fő témán keresztül saját alkotásokat létrehozni.

A Hello Wood és a Demo Egyesület több tábort is meghirdetett 2018 nyarán, július első két hetében, napközis formában a Zichy Kastély udvarán lehet velük táborozni:

A táborban nemcsak alkotói kedvüket élhetik ki a gyerekek, de megismerhetik magukat és a bennük rejlő tehetséget. Mindeközben megtanulnak közösségben alkotni és közös célokon munkálkodni!

Bővebb információ a tábor honlapján >>>

demotabor.hu
https://www.facebook.com/demotabor
https://vimeo.com/demotabor