BUDAPEST, III. KERÜLET, ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER HIVATALOS HONLAPJA

Budapest Mikrohitel Program

2022. 02 01., 11:48

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány megújított mikrohitel stratégiájának kiemelt célja a kerületi önkormányzatokkal történő együttműködés erősítése.

A Közalapítvány és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata között 2021.november 29-én létrejött Együttműködési megállapodás célja, hogy azon életképes, üzleti tervvel rendelkező, induló vagy már régebben működő mikrovállalkozások, akik III. kerületi székhellyel, vagy telephellyel rendelkeznek, kiemelten kedvező kamatozás mellett vehessék igénybe a Budapest Mikrohitel Program finanszírozási termékeit. A BVK kiemelt céljának tekinti, hogy a budapesti mikrovállalkozások ugyanolyan, vagy még kedvezőbb finanszírozási forrásokhoz juthassanak, mint amilyeneket a banki hitelek, vagy az államilag támogatott konstrukciók nyújtanak.

Az együttműködés fókuszában a mikrofinanszírozás áll, mely egy vállalkozásfejlesztési tanácsadással, és hosszútávú mentorálással kombinált kisösszegű kölcsön. Segítségével a mikrovállalkozások megvalósíthatják hosszabb, illetve rövidebb távú céljaikat, életképesebbé és alkalmasabbá válhatnak a for-profit finanszírozási szolgáltatások igénybevételére.

A hitelek igényelhetők ingatlan vásárlásra, felújításra, beruházásra, eszközök, anyagok vagy áruk beszerzésére, képzési költségekre, vagy akár új tevékenység beindítására. A korszerűsítettük Budapest Mikrohitel Program az alábbi feltételekkel áll a budapesti mikrovállalkozások rendelkezésére:

MEGEMELT HITELÖSSZEG: az eddigi 10 mFt-ról 15 mFt ra emelkedett az egy hitelcélra maximálisan igénybe vehető összeg. Egyidejűleg akár két projekt is finanszírozható!

MEGHOSSZABBÍTOTT FUTAMIDŐ: a korábbi 10 évről 15 évre emelkedett a beruházási hitel maximális futamideje!

RUGALMASAN ÖSSZEÁLLÍTHATÓ HITELCÉLOK: a korábbi 20%-ról 50%-ra emelkedett a beruházási hitelen belül forgóeszköz beszerzésre fordítható összeg!

ÚJ TERMÉK BEVEZETÉSE: bevezettük a mikrovállalkozási finanszírozásban egyedülálló hosszú lejáratú, szabadfelhasználású likviditási hitelt, melynek maximális összege szintén 15 mFt, és maximális futamideje 15 év!

Valamennyi hitelünk saját erő nélkül, rendkívül kedvező kamatokkal, különböző kamatkedvezményekkel és kamattámogatásokkal vehető igénybe!

A Közalapítvány finanszírozási tanácsadói a mikrohitelek iránt érdeklődő mikrovállalkozások számára térítésmentesen nyújtanak személyre szabott tanácsadást, melynek során segítséget kapnak a legmegfelelőbb finanszírozási termék kiválasztásában és a hitelkérelem összeállításában is.

Érdeklődés, valamint hitel konzultációra időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségen :

Nagy Mária ügyfélkapcsolati vezető, finanszírozási manager

+36 1 268 1800, +36 30 954 0882

mikrohitel@bvk.hu

nagy.maria@bvk.hu

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Közalapítvány fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit az Ügyféltájékoztató tartalmazza, mely megtekinthető a BVK honlapján, a www.bvk.hu weboldalon.

 

Mikrofinanszírozás