BUDAPEST, III. KERÜLET, ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER HIVATALOS HONLAPJA

Aktív lakossági részvétel a tervbemutatón

2023. 12 14., 14:28

A rókahegyi forgalomcsillapítási terveket nyilvános fórum keretében mutattuk be, ahol lehetőséget biztosítottunk vélemények megfogalmazására is. December 13-i eseményünkre a Csillaghegyi Közösségi Házba vártuk el mindazokat, akik az érintett területen élnek vagy gyakran megfordulnak, de azokat is, akik aktívan részt kívánnak venni a kerület életének és forgalombiztonságának alakításában.

A lakossági fórum megtartását az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat részéről Derda Ádám képviselő kezdeményezte, a szakmai terveket pedig Avar Zoltán, az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Nkft. kommunikációs vezetője mutatta be. A megjelent lakosok részletekbe menően ismerték meg, hogy a Dózsa György utca – Ürömi út – Rókahegyi út – Gyöngyvirág utca – Tamás utca – Kőbánya utca által határolt övezet mely pontjait és kereszteződéseit érinti infrastruktúra-fejlesztés, személyesen mondhatták el további javaslataikat, esetleges aggályaikat.

Köszönjük a lakosok igen aktív részvételét, észrevételeit és a mindennapos tapasztalatokon alapuló módosítási javaslatokat! Bíztatunk mindenkit, hogy a jövőben is vegyen részt a hasonló lakossági eseményeken, ahol a tájékoztatás mellett véleménycserére, új javaslatok megfogalmazására is lehetőséget biztosítunk. Építsük együtt a III. kerületet, hiszen közös otthonunk Óbuda-Békásmegyer!