BUDAPEST, III. KERÜLET, ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER HIVATALOS HONLAPJA

Bemutatjuk Csillaghegy (déli rész) forgalomcsillapítási terveit

2024. 03 06., 12:03

Március folyamán a Csillaghegy és Rómaifürdő térségét érintő forgalomcsillapítási terveinket ismertetjük meg az érdeklődőkkel. Március 18-án a Csillaghegyi Közösségi Házba, március 21-én pedig az Óbudai Platán Könyvtárba várjuk azokat, akik meghallgatnák az elképzeléseket és megosztanák velünk véleményüket és tapasztalataikat.

A rókahegyi és óbudai lakótelepet érintő forgalomcsillapítási tervek bemutatását követően 2 alkalommal is sor kerül a Budapest III. kerület Szentendrei út – Rákóczi utca – Batthyány utca – Pünkösdfürdő utca – Királyok útja – Nánási út – Emőd utca határolta övezet forgalomtechnikai elképzeléseinek bemutatására.

A szakmai koncepció számos ponton, több mint 40 beavatkozási helyszín fejlesztésére, átalakítására tér ki. Ezek között szegély menti helyreállítás, aszfalt pályaszerkezet építése, forgalomcsillapító küszöbök bontása és kialakítása, kerékpárnyom felfestése, forgalomirányító táblák kihelyezése és víznyelők áthelyezése is szerepel, így a térségben élők mindennapjaira biztosan hatással lesz.

Várunk ezért minden érintettet és érdeklődőt március 18-án (hétfőn 17.30 órára) a Csillaghegyi Közösségi Házba, március 21-én (csütörtökön 17.30 óraára) pedig az Óbudai Platán Könyvtárba, ahol nemcsak a tervek megismerésére, de azok véleményezésére és javaslattételre is biztosítunk lehetőséget.