Egészséges Budapest Program: folytatódhat a Csobánka téri szakrendelő felújítása

Az épület homlokzati szigetelése és külső ablakcseréje lezajlott, de az EGÉSZSÉGES BUDAPEST PROGRAM révén hamarosan tovább folytatódhat a korszerűsítés!

A Csobánka téri Szakrendelő korszerűsítési munkálatai egyelőre befejeződtek. 2018 első félévében új hőszigetelést kapott az épület külső homlokzata, és a külső nyílászárók is cserélve lettek. Az épület új színekben pompázik és a homlokzatra is egy jóval esztétikusabb felirat kerülhetett ki. A külső megújulást azonban hamarosan egy jóval átfogóbb, belső felújítás is követheti, hála az Egészséges Budapest Programnak!

Néhány napja vált biztossá, hogy a III. kerület 5,15 milliárd forintos támogatást nyert az EGÉSZSÉGES BUDAPEST PROGRAMON. A program keretében a Szent Margit Rendelőintézet mindkét, vagyis a Vörösvári úti és a Csobánka téri telephelye is megújulhat. A megújulás kiterjed majd az épületek belső tereire, a rendelőkre, a gépészeti és orvostechnikai valamint informatikai berendezésekre is.

A felújítás következő üteme rendkívül összetett lesz, hisz az épület belső tereit fogja érinti. E munkák folyamán a rendelések sokkal inkább érintve lesznek, mint a tavaszi, külső felújítás során.

A kivitelezés részleteiről és a várható változásokról hamarosan bővebb tájékoztatást adunk.