Organizációs tervezés a Holdudvar park fejlesztéséről

A park felújítási munkálatai májusban indulnak.

2018. március 8-án organizációs tervezést tartunk a Holdudvar park fejlesztése kapcsán. Mit jelent ez pontosan? a terület aktív használói, vagyis a környéken élők felé prezentáljuk a kivitelezés terveit és közösen átgondoljuk, hogy azok mennyire reálisak, megvalósíthatóak. Mindenkit várunk, aki érintett a témában!

A Holdudvar park fejlesztése akár 1 évig is eltarthat, hiszen nagy területen komoly funkcionális bővítés lesz végrehajtva. A parkban új sportkert lesz, megújul és kreatív, egyedi játékokkal bővül a játszótér, pihenőkertek és sétányok létesülnek, egyszóval teljes átalakuláson megy keresztül a terület 2018. májustól kezdve.

Hogy a munkákkal járó kellemetlenségeket (pl. a terület használatában történő korlátozások, lezárások, gyalogos forgalom elterelése) csökkentsük, a környéken élőknek lehetősége van véleményezni az ütemtervet, elmondani, ha van olyan körülmény, amit csak az ott élők tudnak, és érdemes figyelembe venni az ütemezés megtervezésénél.

Az esemény időpontja: 2018. március 8. 17:30

Helyszín: Esernyős kávézó, kamaraterem (1033 Budapest, Fő tér 2.)

FACEBOOK ESEMÉNY >>>

Szeretettel várjuk a park környékén élőket, a terület közvetlen közelében található kis üzletek tulajdonosait, szolgáltatókat, akiket érinteni fog a park fejlesztése.