BUDAPEST, III. KERÜLET, ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER HIVATALOS HONLAPJA

Hamarosan indul a Csobánka téri Szakrendelő energetikai korszerűsítése

2017. 11 29., 11:35

A munkálatok várhatóan decemberben elkezdődnek.

A Szent Margit Rendelőintézet Csobánka téri telephelyén jelenleg járóbeteg szakellátás, gyermek- és felnőtt háziorvosi és fogorvosi rendelő, valamint védőnői tanácsadás működik. A létesítmény építése óta csak kisebb felújítások, karbantartás jellegű beavatkozások történtek. A közelgő korszerűsítés célja, hogy a rendelő épülete komfortosabb, korszerűbb legyen, az intézmény fenntartási költségei pedig csökkenjenek.

Az energetikai korszerűsítés még az idei évben, várhatóan a következő hetekben elkezdődik. A fejlesztés keretében a Szakrendelő külső homlokzata kerül felújításra, hőszigeteléssel, ezt követően pedig a nyílászárók cseréjére kerül sor. A tervek szerint a munkálatok 2018 áprilisában fejeződnek be, az időjárási viszonyok függvényében.

A fejlesztés a HADRIANUS FEJLESZTÉSI PROGRAM része. A program tartalmazza az Önkormányzat városfejlesztési terveit és projektjeit, 2020-ig. Az intézményi épületek korszerűsítése fontos része a programnak, ennek keretében háziorvosi rendelők, óvoda épületek, szakorvosi rendelők és szociális intézmények korszerűsítése zajlik. A programról bővebben itt tájékozódhat >>>

A Csobánka téren a munkák december első felében, a rendelő külső homlokzatának felújításával és szigetelésével kezdődnek. Az épület külső felújítása alatt várhatóan teljesen zavartalan lesz a rendelő megközelítése illetve az épületben zajló egészségügyi szolgáltatások igénybevétele. A kivitelezés további ütemezéséről hamarosan bővebb tájékoztatást is adunk, addig is figyeljék az épületben hamarosan kihelyezésre kerülő tájékoztató táblákat.