A hét folyamán lezárások várhatóak a Heltai Jenő tér környékén

Ideiglenesen részleges lezárásra kerül a Heltai Jenő tértől északra található Madzsar József utca szervizút

A Békásmegyeri Piac és Közösségi Tér építési munkálatai miatt várhatóan március közepétől ideiglenesen, előreláthatólag négy hónapig lezárásra kerül a Heltai Jenő tértől északra található Madzsar József utca szervizút. A szervizúton – a kivitelezés miatt – eddig is nagy volt a tehergépjármű és a munkagép forgalom. A lezárásra egyrészt a személyautók és a gyalogosforgalom védelme, másrészt a hatékonyabb és gyorsabb munkavégzés érdekében van szükség. Ezalatt az idő alatt a piac árufeltöltésre kijelölt gazdasági udvarát a beszállítók a Füst Milán utca felől tudják majd megközelíteni.

 

Félpályás útlezárásra is számítani kell

Március folyamán elkezdődik az új csarnoképület távhőellátásához szükséges vezetékek fektetése a  Heltai Jenő téről északra található Madzsar József utca szervizút, Füst Milán utca felőli részén. A lezárás után az út bontása következik, majd az árok kiemelése, az új csövek elhelyezése, ezeket követően pedig a helyreállítási munkálatokat végzik el. Az útszakaszon ideiglenes forgalmi rend lesz érvényben, a gyalogosforgalom akadálymentes közlekedése végig biztosított lesz. Fontos információ, hogy a lezárás ideje alatt ideiglenesen nem lehet autóval megállni az érintett útszakaszon. A lezárás kezdetéről a későbbiekben tudunk információval szolgálni. A naprakész információkért figyeljék honlapunkat, valamint kövessenek minket a facebookon.

Az OTP előtti parkoló is ideiglenes lezárásra kerül

Az építkezéshez tartozó konténerek átépítése miatt várhatóan csütörtöktől jövő hét hétfő estig nélkülözni kell majd a Heltai Jenő téri OTP előtti parkolót. A konténerváros új szinttel bővül, valamint minimális átépítési munkálatok várhatóak.

Köszönjük, hogy a munkálatokkal járó kényelmetlenségeket megértéssel és türelemmel fogadják. Bízunk abban, hogy az új csarnoképület, valamint a hozzá kapcsolódó közösségi tér feledtetni fogja a kivitelezéssel járó ideiglenes változások okozta kellemetlenségeket.