Állásbörzék a Motiváció Alapítvány szervezésében

by Info_obvf

November 27-én délelőtt a Békásmegyeri Közösségi Házban, a Motiváció Alapítvány szervezésében, Állásbörze kerül megrendezésre. A program a “Szociális Városrehabilitáció megvalósítása Békásmegyeren” projekt keretein belül, a munkaerő piaci integrációs szolgáltatások első rendezvénye. Az eseményen közvetlenül, a kiállító munkáltatókkal lehet majd találkozni és munkalehetőségek után érdeklődni. A Motiváció Alapítvány munkatársai pedig profi munkaerőpiaci tanácsadást fognak nyújtani a résztvevők számára.
Az Állásbörze mindenki számára nyitott rendezvény, és egyuttal a Motiváció Alapítvány szolgáltatásainak indító eseménye, melyek a Szociális Városrehabilitáció program végéig lesznek elérhetőek Békásmegyeren. A hamarosan megnyíló Víziorgona utca 10. száma alatti új szolgáltatóházban, jövő év elejétől heti rendszerességgel térítésmentesen tartanak majd az alapítvány munkatársai – előzetes jelentkezés alapján- egyéni, illetve csoportos munkaerőpiaci tanácsadást, munkajogi tanácsadást és gyakorlati segítségnyújtást az elhelyezkedéshez.

Az Állásbörzére várunk minden álláskeresőt szeretettel!

A Motiváció Alapítvány munkatársai a programok iránt érdeklődők jelentkezését a 318-9920-as telefonszámon, vagy e-mailen a munkakozvetito@motivacio.hu címen várják.