Elkészültek a színezési tervek

by Info_obvf

Így néz ki a korszerűsítés után a három intézmény.

2017 májusától, a KEHOP-5.2.9-16-2016-00087 azonosító számú projekt keretében két óvoda és egy rendelőintézet energetikai korszerűsítésé zajlik.

A három intézmény mindegyike visszafogott, meleg színekkel nyeri el végső, megújult formáját. A színezési tervek elkészítésekor fontos szempont volt az egyszerű, időtálló dizájn kialakítása, valamint a környezetbe illeszkedő, barátságos megjelenés.

A Rendelőintézetnél szinte már az épület teljes egészére felkerültek a hőszigetelő táblák, jelenleg a tetőszigetelési munkák zajlanak. A megújult épület külső stílusában a kék szín fog dominálni, finoman idomulva a környék és a Krúdy-negyed visszafogott, pasztell színeihez.

Az Ágoston ovi megújulására régóta várakozóknak is megnyugtató a felújítás kapcsán tapasztalható jó ütemű haladás. A homlokzaton felfestésre kerül az óvoda „logója”, a kis mézeskalács lovacska, ezzel is hirdetve az intézmény művészeti nevelő voltát

A Mókus oviban is jól haladnak a munkálatok, a kivitelezés alatt is zavartalan az óvodai nevelés, egymást a legkevésbé sem zavarva játszanak a gyerekek és dolgoznak a felújítást végző szakemberek. A színválasztásnál játékos, a gyermekek számára kedves összhatásra törekedtünk, egyszerű formákkal tűzdelve a homlokzati összképet.