Május 9-én indulnak a kivitelezési munkálatok

by Info_obvf
Ahogyan a közösségi médiában már a héten írtunk róla, Rókahegy keleti területén a fennálló harmincas övezet hatékonyabb forgalomcsillapításának érdekében a Szentendrei út – Ürömi út – Dózsa György utca – Hollós Korvin Lajos utca által határolt területen forgalomcsillapító küszöbök kerülnek elhelyezésre.
A forgalomtechnikai fejlesztések kivitelezési munkái várhatóan 2022. május 9-én indulnak, és előreláthatólag 2 hétig tartanak. A fejlesztésben érintett helyszíneken összesen hét forgalomcsillapító küszöb kerül megépítésre.
Forgalomcsillapító küszöbök épülnek:
– az Ékszer utca 5.számnál,
– a Hegesztő utca. 8. számnál,
– a Kert sor 10. számnál,
– a Géza utca 12. számnál,
– valamint a Ráby Mátyás utca – Erzsébet köz találkozásánál
– és a Ráby Mátyás utca 28C előtt,
– illetve a Ráby Mátyás utca 37/b előtt.
A fejlesztési helyszíneken szakaszosan zajlanak majd a munkák, emiatt lezárásokra, forgalmi változásokra kell számítani. A Géza utcában várhatóan 05.09-én, az Erzsébet közben 05.10-én, a Ráby Mátyás utca 28C előtt 05.12-én, a Kert sornál 05.13-án, a Ráby Mátyás utca 37/b előtt 05.16-án, a Hegesztő utcában 05.17-én, az Ékszer utcában pedig 05.18-án veszik kezdetét a munkafolyamatok.
Az építkezéssel járó munkálatok előreláthatólag pár napot vesznek igénybe, a teljes kivitelezés pedig várhatóan május végén aszfaltozással zárul, mely az összes helyszínt egyidejűleg érinti.
Bízunk benne, hogy az elhelyezett forgalomcsillapítási műtárgyak hozzájárulnak a környéken élők nagyobb biztonságához és nyugalmához.
A kivitelezéssel járó kellemetlenségek miatt előre is szíves türelmüket és megértésüket kérjük!