MEGHÍVÓ 2019. szeptember 21-re

by ATakacs

2018 nyarán döntött úgy Óbuda-Békásmegyer Képviselő-testülete, hogy meghosszabbítja a Nánási út – Királyok útja és a Duna-parti sétány közötti területen érvényes változtatási tilalmat, egyben megkezdi az új építési szabályzat megalkotását, mégpedig Római-partért érdeklődő civilek, környékbeliek aktív bevonásával. 2018 augusztus-szeptemberben egy kérdőívezéssel meg is kezdődött a közös munka.

A munkafolyamat során mostanra elkészültek a megalapozó vizsgálatok helyzetfeltáró dokumentumai. Ez egy fontos előrelépés a projektben, hiszen a továbblépés alapja a jelenlegi helyzet pontos ismerete. 2019. szeptember 6-tól október 14-ig ezen dokumentumok megismerésére és megvitatására lesz lehetőség, mégpedig az alábbiak szerint.

Ezen a linken elérhető el a helyzetfeltáró dokumentum, illetve annak egy rövidebb kivonata is, valamint a dokumentumot kiegészítő vizsgálati térképek. 2019. szeptember 21-én szombaton a Csónakház Mulató emeleti különtermében mutatjuk be és vitatjuk meg a helyzetfeltáró dokumentumokat – ennek meghívóját alább olvashatja. Október 14-ig pedig még várjuk az írásos véleményeket is az info@obvf.hu-ra. A tervezők ezután átvezetik a szükséges változtatásokat, és továbbléphetünk a helyzetelemző és helyzetértékelő szakaszba. Az egész folyamat menetrendjét itt ismerheti meg.

Közlemények