Meghívó forgalomtechnikai megbeszélésre

by ATakacs

December 6-án a Papírgyár utca – Rákóczi út – Batthyány út – Álmos utca – Szentendrei út által határolt terület terveiről beszélgetünk majd.

A megnövekedett forgalmi terhelés eredményeként a kerület több pontján gondot okoz a parkolás, a nagy gépjárműforgalom okozta torlódások, és az egyes területeken tapasztalható gyorshajtás. Napjainkban számos eszköz létezik a közlekedési problémák megoldására, melyek közül az egyik legrugalmasabb opció a forgalomtechnika módosítása.

Fontos tudni, hogy Budapest területén alapvetően a Budapest Közút Zrt. feladata a forgalomtechnikai problémák kezelése, ám Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata úgy döntött, hogy a gyorsabb megvalósítás érdekében többletfeladatot vállal, és – kerületrészekre bontva – elkészíti a forgalomcsillapítási koncepciókat.

Idén a Papírgyár utca – Rákóczi út – Batthyány út – Álmos utca – Szentendrei út által határolt területre kezdődött tervezés. Az év első felében a lakossági javaslatokat gyűjtöttük össze, és tervezőnk ezek ismeretében készítette el az engedélyezésre beadott terveket. Most azért találkozhatunk, hogy közösen beszéljük át az engedélyezett forgalmi beavatkozásokat.

Találkozzunk 2017. december 6-án 17:30-kor a Csillaghegyi Közösségi Házban!