Szóljon hozzá a budapesti és kerületi fejlesztési stratégiákhoz!

by ATakacs

Óbuda-Békásmegyer hosszútávú stratégiájának, a Főváros fejlesztési stratégiájának megalkoztásához, és a legsürgetőbb fejlesztések összegyűjtéséhez kérjük segítségüket!

A kerület fejlesztési stratégiájának meglakotása is elindult, a kerületi kérdőívet július 30-ig töltheti ki.

Ezzel párhuzamosan a fővárosi stratégia alkotás is zajlik, ahol július 5-ig várják a stratégia alkotók visszajelzéseiket.

Ezeken a felületeken általános meglátásaikat, stratégiai gondolataikat oszthatják meg a városfejleszés munkatársaival, a kerületi és fővárosi vezetéssel. Ha konkrét fejlesztési javaslata van, mely lakókörnyezetének élhetőbbé tételét szolgálná, kérjük, küldje el javaslatát a kerületi közösségi költségvetési űrlapon, július 29-ig.

A kerületi kérdőív – ahogyan a fővárosi is – a megalapozó munka része. Az ősz folyamán több helyen, kisebb szomszédságok számára tartunk majd személyes véleményezési, tervezési fórumokat, ahová a megismert javaslatok, ötletek, illetve az Önkormányzatnál fellelhető adatatok bemutatásával készülünk. A települési stratésgia felesztéséről, híreiről itt honlapunkon, az Óbuda Újságben és facebookon is tájékoztatjuk Önöket. Kérjük, éljenek a javaslati, véleményezési lehetőségekkel vegyenek részt kerületünk és Fővárosunk jövőjének meghatározásában!

Kerületi Stratégia Kérdőíve 

Fővárosi Stratégia Kérdőíve 

Közösségi Költségvetés Űrlapja