TÖRTÉNELMI ARCKÉPCSARNOK

by Info_obvf

A PROJEKT ISMERTETÉSE

Történelmi „Arcképcsarnok” a Flórián téri aluljáróban

A III. kerületi Flórián téri aluljáró leromlott állapotára való tekintettel a kerület Önkormányzata 2016-ban tervezésbe kezdett, hogy egy idézetekkel ellátott „Arcképcsarnokot” alakítson ki az aluljáró falán. Ennek megfelelően az Önkormányzat Képviselőtestülete a 2019. július 25-én született 499/2019.(VII.25) határozatában döntött arról, hogy az Óbuda-Békásmegyerhez kötődő, neves személyekről a Flórián téri gyalogos aluljáróban (hrsz: 17720) „Arcképcsarnokot” hoz létre.

A Főpolgármesteri Hivatal, Városigazgatóság Főosztályának, Közterület-használati Osztálya, mint a Flórián téri aluljáró (Hrsz: 17720) közterület tulajdonosa, a tulajdonosi hozzájárulását megadta.

A projekt önkormányzati saját forrásból valósul meg. A költségvetésbe rendelkezésre álló 3 millió Ft fedezet a projekt megvalósítására rendelkezésre áll, és többletforrás bevonása nem szükséges. Várhatóan a projekt a tervezettnél alacsonyabb forrásból valósulhat meg.

PROJEKT STÁTUSZA: Megvalósult fejlesztés

FORRÁS: Önkormányzati önerő

PROJEKT KÖLTSÉGE: 3 000 000 Ft

PROJEKT ÖNKORMÁNYZATI ÖNERŐ: 3 000 000 Ft

PROJEKTHÍREK

  • A III. kerületi Flórián téri aluljáró leromlott állapotára való tekintettel a kerület Önkormányzata 2016-ban tervezésbe kezdett, hogy egy idézetekkel ellátott „Arcképcsarnokot” alakítson ki az aluljáró falán. A vonatkozó tervek már …