Útvíztelenítési munkák indulnak a Medgyessy Ferenc utcai parkolóban

by Info_obvf

Szeretnénk tájékoztatni a kedves olvasóinkat, hogy a Medgyessy Ferenc utcának a térképen jelölt parkolóját illetően, infrastruktúrafejlesztési kivitelezési munkák veszik kezdetét hamarosan. A parkoló alépítményének és burkolatának cseréjére fog sor kerülni várhatóan július 10-től. Az elsősorban csapadékvízelvezetési hatékonyságot növelő kivitelezés során vízáteresztő burkolattal fog gyarapodni a parkoló, ezenfelül a Medgyessy Ferenc utca bizonyos részein az útpálya felújítására is sor kerül. Az építkezés várhatóan augusztus első felében fog befejeződni. A kialakítás eredményeként az utca és a parkoló vízelvezetési képessége szignifikánsan hatékonyabb lesz a jelenleginél.

Szeretnénk felhívni az utcában élők figyelmét, hogy a kivitelezés ideje alatt a Medgyessy Ferenc utca bizonyos részei lezárásra kerülnek.

Bízunk benne, hogy a csapadékvízelvezetési beavatkozás javítani fogja az utca vízelvezetőképességét és az ott élők megelégedésére szolgál! A kivitelezés ideje alatt előre is köszönjük a türelmüket és megértésüket.